Wij zijn gaan

Gaan>> verbetert resultaten van klanten door nieuwe processen en technologieën te implementeren.
Gaan>>
consultants zijn 100% resultaatgericht en bovendien zelf ook ondernemer. Bij ons dus geen 9-tot-5 mentaliteit. We gáán>> voor uw zaak alsof het onze eigen zaak is!

Michel Schenk Bij gaan>> sinds 2011

Oprichter van gaan>>. Sinds 1994 werkzaam in de wereld van SAP, eerst als financieel consultant en later actief met SAP BI. Groeide van productmanager naar partner bij ICE Consulting services en was betrokken bij meer dan 100 implementaties van SAP BI en sales cycles. In 2011 heeft hij gaan>> opgericht met als doelstelling er de leukste, beste en grootste SAP BI club van Nederland van te maken. En dat is aardig gelukt :-)

Michel Schenk

Robert Boneschansker Bij gaan>> sinds 2011

Ervaren consultant in de planning- en managementinformatiemodules van SAP. Begon in 1998 bij Vendex KBB en deed daar dagelijks beheer en implementatietrajecten voor dochtermaatschappijen. Later maakte Robert de overstap naar de consultancywereld, waar hij in uiteenlopende branches werkte aan SAP BW-implementaties.

Robert Boneschansker

Bas Posthumus Bij gaan>> sinds 2011

Business analist en functioneel consultant. Is van grote toegevoegde waarde op het raakvlak tussen business en IT. Dat heeft zich al meermalen vertaald in scherpe analyses van bedrijfsprocessen en nieuwe functionaliteit. Bas is een teamplayer, overziet het geheel en focust zich op het uiteindelijke doel.

Bas Posthumus
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. ...
  6. 8
  7. 9

Inschrijven nieuwsbrief