SAP BusinessObjects

Met SAP BusinessObjects komen nieuwe rapportage- en analysefaciliteiten binnen handbereik. Dat gaat natuurlijk veel verder dan een fraaie lay-out alleen. Zo zijn er nieuwe ad-hoc analysemogelijkheden met Lumira of Design Studio. Ook met bijvoorbeeld Analysis for Office ontwikkelt u voortaan sneller en efficiënter rapportages, dankzij tal van krachtige functionaliteiten..

De laatste jaren heeft de integratie van de SAP BusinessObjects rapportagetools met SAP BW een enorme vlucht genomen. Gelukkig kunt u de investeringen in uw SAP BW rapportages hergebruiken en eenvoudig omzetten naar SAP Business Objects rapportages. Dit met bijvoorbeeld de nieuwe ''tooling'' zoals Design Studio, Analysis for Office en Lumira. Deze nieuwe ''tooling'' biedt meer dan tot nu toe mogelijk was binnen de SAP front-end tooling. Dit zowel qua techniek maar ook voor wat betreft functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Gaan>> heeft veel ervaring in migratietrajecten, maar ook in full cycle projecten met SAP BusinessObjects. We begeleiden u bij implementaties van SAP HANA of relationele databases, zoals Oracle, als rapportagetools. Onze consultants hebben jarenlange ervaring met integratie van SAP BW met SAP BusinessObjects en waren de eersten in de markt bij deze integratievraagstukken.  We zijn niet enkel en alléén op de hoogte van de nieuwste ''tooling'' maar zijn experts op dit gebied. Zo hebben we bij diverse klanten als eerste productieve Design Studio applicaties gerealiseerd met uitermate geavanceerde functionaliteit. Wilt u meer weten? 
Neem hier contact met ons op.


Inschrijven nieuwsbrief