Wij zijn gaan

Gaan>> verbetert resultaten van klanten door nieuwe processen en technologieën te implementeren.
Gaan>>
consultants zijn 100% resultaatgericht en bovendien zelf ook ondernemer. Bij ons dus geen 9-tot-5 mentaliteit. We gáán>> voor uw zaak alsof het onze eigen zaak is!

Michel Schenk Bij gaan>> sinds 2011

Oprichter van gaan>>. Sinds 1994 werkzaam in de wereld van SAP, eerst als financieel consultant en later actief met SAP BI. Groeide van productmanager naar partner bij ICE Consulting services en was betrokken bij meer dan 100 implementaties van SAP BI en sales cycles. In 2011 heeft hij gaan>> opgericht met als doelstelling er de leukste, beste en grootste SAP BI club van Nederland van te maken. En dat is aardig gelukt :-)

Michel Schenk

Robert Boneschansker Bij gaan>> sinds 2011

Ervaren consultant in de planning- en managementinformatiemodules van SAP. Begon in 1998 bij Vendex KBB en deed daar dagelijks beheer en implementatietrajecten voor dochtermaatschappijen. Later maakte Robert de overstap naar de consultancywereld, waar hij in uiteenlopende branches werkte aan SAP BW-implementaties.

Robert Boneschansker

Bas Posthumus Bij gaan>> sinds 2011

Business analist en functioneel consultant. Is van grote toegevoegde waarde op het raakvlak tussen business en IT. Dat heeft zich al meermalen vertaald in scherpe analyses van bedrijfsprocessen en nieuwe functionaliteit. Bas is een teamplayer, overziet het geheel en focust zich op het uiteindelijke doel.

Bas Posthumus

Ajay Birdja Bij gaan>> sinds 2011

SAP consultant, gespecialiseerd in BW en datamanagement. Vervulde sinds 2003 functionele en technische rollen binnen uiteenlopende branches.

Ajay Birdja

Henk Klaasen Bij gaan>> sinds 2011

Bij gaan>> verantwoordelijk voor sales, accountmanagement en marketing. Eerder deed Henk gedegen SAP-ervaring op als Senior sales executive large accounts bij SAP en als Manager software & solutions bij Ctac.

Henk Klaasen

Rob van de Kreeke Bij gaan>> sinds 2011

Senior consultant SAP BI. Begon zijn loopbaan na zijn studie Economie als financieel consultant en is sinds 2005 actief in de SAP-wereld. Bij ICE Consulting was Rob betrokken bij veel BW en SEM BCS implementaties. Als Senior consultant werkte hij voor SAP BI-projecten. Zowel technisch als functioneel.

Rob van de Kreeke

Jean-Pierre van de Sanden Bij gaan>> sinds 2011

SAP BI-consultant. Had als gebruiker al flink wat ervaring met SAP R/3 toen hij in 2009 startte als consultant. Nu doet hij applicatie- en projectconsultancy voor zowel front-end als back-end applicaties. Bijzonder is dat Jean-Pierre de laatste twee jaar veel ervaring heeft opgedaan met rapportagetoepassingen als Bex Query Designer en SAP Web Application Designer (WAD).

Jean-Pierre van de Sanden

Martin Kwinkelenberg Bij gaan>> sinds 2011

Support- en applicatieconsultant, gespecialiseerd in SD / MM / PS en HR. Heeft sinds 2007 als FI/CO-consultant gewerkt bij diverse grote consultancybedrijven. In die periode was Martin betrokken bij R/3-implementaties, upgrades en SEPA-implementaties.

Martin Kwinkelenberg

Jim Langerhuizen Bij gaan>> sinds 2011

Lead consultant / quality control SAP BI. Heeft een jarenlange carrière doorlopen als IT-manager, en later als consultant FI/CO bij SAP Nederland. Sinds 2001 werkt Jim ook op het gebied van SAP BI en SEM (BCS, BPS en BSC). Verder brengt hij kennis en ervaring mee met IP, BPC, BO en Hana.

Jim Langerhuizen

Wendy Koutstaal Bij gaan>> sinds 2011

Ons administratieve geweten. Verzorgt al sinds 2004 de backoffice, administratie en facturatie van SAP-consultants. Bijzonder is dat Wendy voormalig toptennisster is. Die topsportersmentaliteit zie je terug in haar werk voor gaan>>.

Wendy Koutstaal
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Inschrijven nieuwsbrief